| cemre hakkında | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CeMrEcİ AdMiN //-Cemreci Manyax Admin-\\
| Konu: cemre hakkında Çarş. Eyl. 12, 2007 10:06 am | |
| Cemre KEMER
1985 te İstanbul'da doğdu. Mİmar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretimin ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle leri seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: cemre hakkında Perş. Eyl. 13, 2007 1:54 pm | |
| saoL qanqAaa |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkında Perş. Eyl. 13, 2007 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: cemre hakkında Perş. Eyl. 13, 2007 3:09 pm | |
| Cemre 1985 te istanbul'da dogdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuari Bale Bölümünde ortaögretimin ve liseyi bitirdi. Ayni okulda Klasik Bale egitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Cocuk ve Genclik Balesinin sergiledigi oyunlarda bes yil boyunca rol aldi. Kliplerde oyunculuk yapti. Reklam jingle leri seslendirdi. Özel san ve piyano dersleri aldi. cemre acayip lafini çok kullaniyormus lisedeyken 5 kez disipline gitmis cemrenin 2 kardesi var biri dila öbürküsü sehleymis cemrenin gicik oldugu reklamlar çikinca delirimis kerdesiyle yerlere zeytinyagi döküyolarmiss bir keresinde cemrenin saçina sakiz yapismis ve saçlarini kesmisler cemre birisi ayaga kalktiginda oda kalkiyormus cemrenin burnu estetikmis cemre: 17.02.1985 dogum tarihi. burcu kova. anesinin ismi sebnem. hobileri bos zamanlarini anneannesinin yaninda geçirmekten büyük bir zevk aliyor ve yemek yiyor. (bu kadar yemek yiyen güzel bir kiz nasil böyle güzellige ve fizige sahip oluyor?)
En son tarafından C.tesi Eyl. 15, 2007 11:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkında C.tesi Eyl. 15, 2007 11:12 am | |
| sğl cnm ama ben bile bile kısa yazmıştım çünkü uzun olunca insanlar sıkılıyor | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: cemre hakkında C.tesi Eyl. 15, 2007 11:21 am | |
| okudugu okul mimar izzet baysal bazi kliplerde oyunculuk yapti. mesela ismail yk 'nin klibinde oyunculuk yapmisss Portakali ve Portakalla Alakali Hiç Bir seyi Sevmezmis Boyu 1.67 ymis Besiktas li 44 Kilo Grubun En Zayifi ve En Tatlisi Asiri Meyve Yiyormus Kova Burcu Grubun inatçisi Herseye Komik Bir sekilde inat Edermis. Menejerlerinden Biride Annesi Üç Kardesler.. Kendisinden Sonra 17 ve 3 Yasinda Kardesleri Varmis Saçlariyla Oynama Gibi Bir Hastaligi Var..Hatta Bunun için Psikologa Bile Gitmis Motorsiklete Binmeyi istermis ilk okul Yillarinda Balerin Olmak istermis Bir de Lara Croft Korku filimleri izlemeyi severmis Bebekleri severmis Grubun en enerjigiymis Küçükken kavgaciymis Grubta en çok o yermis Küçükken saçina sakiz yapismis daha sonra saçini kisa kestirmisler 1 hafta aglamis Cemre ilgiyi çok severmis Cemre nin en çok dinledigi albüm Mariah Carey in son albümüymüs Çok güzel taklit yaparmis etilerde oturuyor |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkında C.tesi Eyl. 15, 2007 11:46 am | |
| cemrenin en berbatt özelliğiğ gsli olması böögggg | |
|
| |
EReNfoBikBusE alışmaya çalışan üye
| Konu: Geri: cemre hakkında C.tesi Eyl. 15, 2007 6:35 pm | |
| bncee en guzlel ozellıgı gslı olmasıı | |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkında C.tesi Eyl. 15, 2007 10:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkında Paz Eyl. 16, 2007 10:44 am | |
| oya sen çok abartıyosunn bence yoshh de çok gzlll hatta en GL LERDEN BİRİ YOSHNİN bi fotosunu gördükten sonra buna karar verdim amaaa bu msjını sişyorum artık sıkmayay başladı benim sitemde böyle rekabetlerin olması bence hoşş değil ve yasak burdan seni uyaruyorum lütfen bi daha olmasın | |
|
| |
Cmr_Dyg alışmaya başladı
| Konu: Geri: cemre hakkında Salı Mart 18, 2008 9:39 pm | |
| | |
|
| |
sıla_yoshy alışmaya başladı
| Konu: Geri: cemre hakkında Perş. Nis. 24, 2008 10:17 am | |
| | |
|
| |